Cilt 20, Sayı 1 (2016)

HARRAN TARIM VE GIDA BİLİMLERİ DERGİSİ - HARRAN JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD SCIENCE

Tüm sayı

Tüm sayıyı göster veya indir Cilt 20, Sayı 1 (2016)

İçindekiler

Araştırma Makaleleri

Evaluation of Fluoride Concentration and Daily Intake by Human from Tea Infusions PDF
Ayse Dilek ATASOY, M. İrfan YESILNACAR, Ahmet Ferit ATASOY
Türkiye’de Üretilen ve Tüketilen Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Kalıntı Miktarlarının Belirlenmesi PDF
Fatma HEPSAĞ, Ali YILDIRIM, Özgür GÖLGE, İbrahim HAYOĞLU
Narın Çikolata Üretiminde Kullanımı PDF
Ali YILDIRIM, Seda ÇETİN, Halime ÖĞRETMEN, Pelin SARI, İbrahim HAYOĞLU
Harran Ovasında Kontrollü ve Kontrolsüz Drenaj Uygulamalarının Su Tablası Hidrografına Etkileri PDF
İdris BAHÇECİ
The Effect of Removed Squares and Flowers of Cotton (Gossypium hirsutum L.): II. Changes in Dry Matter Production, Distribution and Fruiting Pattern PDF
Tuncay DEMİRBİLEK, Abdulhabip ÖZEL
Şanlıurfa Yöresi Halep Keçilerinde Mitokondriyal 12S rRNA Gen Sekansına Göre Filogenetik Analizler PDF
Selahattin KİRAZ
Farklı Zamanlarda ve Dozlarda Uygulanan Nanoteknolojik Yaprak Gübresinin Merlot (Vitis vinifera L.) Üzüm Çeşidinin Verim ve Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi PDF
M. İlhan BEKİŞLİ, Sadettin GÜRSÖZ, Ali Rıza ADIGÜZEL

Derleme Makaleleri

Carnobacterium maltaromaticum ve Peynir Olgunlaşmasında Önemi PDF
Nural KARAGÖZLÜ, Cem KARAGÖZLÜ


Creative Commons License
Bu çalışma Creative Commons Attribution 4.0 ile lisanslanmıştır.


ÖNEMLİ DUYURU!

Dergimiz Mart-2016’dan itibaren DergiPark sistemine dahil olmuştur.

Lütfen dergimize makalelerinizi (DergiPark sisteminden dergimize kayıt olarak) DergiPark sistemi üzerinden gönderiniz.

DergiPark link: http://dergipark.ulakbim.gov.tr/harranziraat/