Yıl: 2005 Cilt: 46 Sayı: 1

İçindekiler

Araştırma Makaleleri

Türkiyeâde ve OECD Ülkelerinde Hayvansal Ürün Politikaları ve Bu Politikalar Sonucu Ortaya Çıkan Transferler PDF
M. Necat Ören, Betül Bahadır
İzmir İli Ödemiş İlçesinde Süt Sığırcılığının Geliştirilmesi Olanakları Üzerine Bir Araştırma PDF
Nursel Koyubenbe
Sığırlara Kesim Öncesi Probiyotik Katkılı Elektrolit-Glikoz Solusyonu Verilmesinin Karkasda Soğutma Firesi Kaybı, Kas pHâsı Düşme Hızı ve Etteki Toplam Bakteri Sayısına Etkisi PDF
Alper Önenç, Mürsel Özdoğan, Sibel Soycan Önenç
Kıvırcık ve Karya Kuzularda Besi ve Karkas Özellikleri PDF
Tufan Altın, Orhan Karaca, İbrahim Cemal, Murat Yılmaz, Onur Yılmaz
Devekuşu Ham Derilerinde Karşılaşılan Yüzüm ve Konservasyon Hataları PDF
Ahmet Aslan, Behzat Oral Bitlisli, Bahri Başaran
Japon Bıldırcınında (Coturnix coturnix japonica) Karkas ve Et Kalitesinin Kalıtımı PDF
İsmail Oğuz
Japon Bıldırcınında (Coturnix coturnix japonica) Yumurta Kalitesinin Kalıtımı PDF
İsmail Oğuz
Naylon Torba Tekniğiânde Varyasyon Kaynakları PDF
Hülya Özkul
Aromatik Bitkilerin Hayvansal Ürünlerde Antioksidan Etkileri PDF
Sibel Soycan Önenç, Zümrüt Açıkgöz
Hayvansal Üretim Dergisi Yazım Kuralları
lang="EN-US">
Telif Hakkı Devri Formu
Editörden


ISSN: 1301-9597