Cilt: 3 / Sayı: 1

İçindekiler

Makaleler

Ahududu Bitkisinde (Rubus idaeus L.) En Uygun Dikim Budamasının Belirlenmesi ve Bunun Vegetatif ve Generatif Gelişme Üzerine Etkisi PDF
A. Z. Makaracı S. Çelik
Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods PDF
S. Kayişoğlu M. Demirci
The Structure and Fundamental Problems of Vegetable Oil Industry in Turkey PDF
İ.H. İnan A. Kubaş O. Gaytancıoğlu M.Ö. Unakıtan
A Research on Determining Some Performance Values by Using Proportional Mixture of Vegetable Oils and Diesel Fuel at a Diesel Engine PDF
B. Kayışoğlu P. Ülger B. Akdemir S. Aytaç
Tarımsal Yüksek Öğretimde Yeniden Yapılanmanın Gereği PDF
P. Ülger E. Gönülol
Tekirdağ Yöresinde Üretilen ve Tarımsal Yapılarda Yaygın Olarak Kullanılan Tuğlanın Fiziksel ve Mekanik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma PDF
C.B. Şişman İ. Kocaman E. Gezer
Gıda Muhafazasında Yüksek Hidrostatik Basıncın Mikroorganizmalar Üzerine Etkisi PDF
M. Arıcı
The Effect of Terbacil on Chlorophyll Content of Strawberry (Fragaria à ananassa cv. ‘Honeoye’) Leaves PDF
A. Z. Makaracı J. A. Flore
Endüstriyel Dondurma Üretiminde Farklı Stabilizatör Kullanımının Dondurma Kalitesine Etkisi PDF
O. Şimşek İ. Tuncay B. Bilgin
Relationships among Body Weight, Body Measurements and Estimated Feed Efficiency Characteristics in Holstein Friesian Cows PDF
B. Bayram O. Güler M. Yanar Ö. Akbulut
Evaluation of Sheep Embryo Quality by Morphologic Methods – Advantages and Disadvantages PDF
S.Angela G. Prefac T. Paul Ş. Alexandru Dana
Tekirdağ Halkının Tasarım Bitkilerine Olan Talebinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma PDF
R. Yılmaz


ISSN: 2146-5894